Ara

Okul Müdürümüz Turgay BULUT , Okul Aile Birliği Başkanımız  Fatih KIRBAÇ ve öğrencilerimiz, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Osman ELBİR´i ziyaret ederek, İstanbul´da yaşanan patlama sonucu şehit olan polislerimiz ve vatandaşlarımız için taziye dileklerini ilettiler. Öğrencilerimiz polis abilerine karanfil vererek desteklerini bildirdiler. Aile birliği üyeleri hazırladıkları ikramları çevik kuvvet polisleri ile paylaştı.

Kas

Öğrencilerimiz, bilinçli ilaç kullanımı semineri aldı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Atatürk ölümünün 78.yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle anıldı.Tören Atatürk ve aziz şehitlerimiz için 2 dakikalık saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı´mızın okunmasıyla başladı.Daha sonra öğrencilerimizin hazırlamış olduğu  etkinliklerle devam etti. Atatürk´ü rahmet,minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Sakarya Ticaret Borsası adına yönetim kurulu üyesi Sayın Vedat Arslan tarafından 75 öğrencimize mont ve bot yardımı yapıldı.Borsa yönetim kuruluna teşekkür ederiz.Okul idaresi,okul aile birliği ve görevliler tarafından dağıtım yapıldı.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile coşkuyla kutlandı.Öğrencilerimizin Cumhuriyet bilincini kavraması ve bu bilinçle hareket etmeleri için  etkinlikler düzenlendi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Ekm

Okulumuzda demokrasi eğitimi ve okul meclisleri projesi kapsamında cumhuriyetin demokrasi ile güçlendirilmesi, yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi ve becerilerinin kazandırılması amacıyla Talat Tömekçe  ilkokulu öğrenci meclis başkanı seçimleri yapıldı.Yapılan seçimler sonucunda ,4/C sınıfından Ayça Berika KİBAR okul meclis başkanı seçilmiştir.

Ekm

Okulumuz, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı tarafından düzenlenen 10 haftalık eğitim çalışmalarına katıldı.Eğitim çalışmalarında;düşünmeyi öğrenme,kişisel yeterliliklerin farkına varma,el becerilerini geliştirme,vatandaşlık görevlerini öğrenme,değerlerimizi tanıma, çevreye karşı sorumluluklarımız,mevsimler,kavramlarla matematik gibi bir çok başlık yer alıyor.Farklı eğitim-öğtretim ortamı, öğrencilerimiz üzerinde şimdiden olumlu bir etki oluşturdu.Bu projede görev olan tüm gönüllülere TEŞEKKÜRLER.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda törenle  kutlandı. . Sayın okul müdürümüz Turgay BULUT  ,15 Temmuz demokrasi zaferinin anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.  Demokrasinin toplum ve millet hayatımızdaki önemini belirten konuşmasında vatan, millet, bayrak ve devlet vurgusunu dile getirdi.Öğrencilerimizden 15 Temmuz konulu şiirler ve yazılar okunarak demokrasi ve vatan bilincinin önemine vurgu yapıldı. Ayrıca demokrasi kahramanlarımızdan Şehit Ömer Halisdemir´in hayatı öğrenciler tarafından okundu.

Eyl

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının açılış töreni niteliğinde olan İlköğretim Haftası okulmuzda kutlandı.Törenin açılış konuşmasını yapan okul müdürümüz Sayın Turgay BULUT İlköğretim Haftasının anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Akabinde öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler okundu.

2016-2017 Öğretim Yılı Vakit Çizelgesi

May

Sakarya Milletvekili Sayın Recep Uncuoğlu okulumuza kitap bağışında bulundu.Bu bağlamda okulumuzda kitap okuma kampanyası başlatıldı. Yıl sonunda en fazla kitap okuyan öğrencilerimize  ödüller verilecektir.