Talat Tömekçe İlkokulu

TUZLA MAH. HAL CAD. NO: 1 ADAPAZARI / SAKARYA
Vizyon
Paydaşlarımızın desteği ile sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak; teknolojik gelişimleri takip ederek, eğitimde çağdaş yaklaşımlar uygulayarak, ulusal düzeyde bilimselve kültürel etkinlikleri başarıyla gerçekleştiren, vatanını seven, üretken, çalışkan, hür düşünce ve ifade yeteneğine sahip bireyler yetiştiren, örnek bir okul olmaktır.
Misyon
BİZ, Öğrencilerimizi çağdaş, demokratik lider özeliklerine sahip, Atatürk İlke ve İnkılâplarını kendine yol gösterici olarak belirlemiş, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, topluma karşı sorumlu, hedefleri doğrultusunda sağlam adımlarla yürüyen bireyler olarak yetiştirmek için VARIZ.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Ulaşım
Sabiha Hanım Ortaokulu´nun önünden kalkan Güneşler-Serdivan Araçları Okulumuzun 200 m yakınından geçmektedir. Aynı yerden kalkan Güneşler-Budaklar-Köprübaşı dolmuşları ile de okulumuza kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi
Sabahçı ve öğlenci öğrenciler için özel servis araçları taşıma işlemi yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
TUZLA MAHALLESİ HAL CADDESİ NO: 1/A ADAPAZARI (ESKİ GÜNEŞLER BELEDİYESİ KARŞISI)
Okulumuzun Şehir Merkezine Uzaklığı 2,5 km´dir.
Sportif Etkinlikler
RESİM, HALK OYUNLARI, BADMİNTON, MASA TENİSİ, KEMAN VE GİTAR KURSU VERİLMEKTEDİR.
eTwinning Projeleri.
eTwinning Projeleri.